Sendika Haberleri Tümü

Memur-Sen Sert Açıklamalar Yaptı - Eceabat Tarafsız Gazetesi

3 Türk askerinin daha şehit edilmesinin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu sert açıklamalar yaptı.

3 Türk askerinin şehit edildiği hain saldırı yüzünden ateş püsküren Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, açıklamalarının başında şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Sonrasında hain saldırılarıyla 3 Türk askerimizi daha şehit edenlerin arkasında kimler varsa onlara ateş püskürdü ve konuşmalarına şu sözlerle devam etti;

"Ülkemizde barış ve kardeşlik ortamının sağlanması günümüzde oldukça zorlaşmaya başladı. Böyle bir zamanda eylemleriyle kalleş olduğunu ve taşeron kimliğini bir kere daha ispatlamış oldu. Biz Türk milleti olarak böyle hain saldırılardan asla zedelenmeyeceğiz ve kardeşlik ortamımızın bozulmasına izin vermeyeceğiz. Kardeşliğimizi koruyacağız ve gücümüzü bir kez daha ispatlayacağız. Nasılsa geçmişten günümüze kadar bu hain saldırılar bizi parçalamaya yetmediyse bugünden sonra da bu hain saldırılarla biz yıkılıp parçalanmayacağız."

Bu ağır açıklamalarından sonra Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türk milletini sağduyulu davranmaya davet etti. Milletimize duyarlı davrank gerektiğini söyleyen Gündoğdu, ne olursa olsun Türk milletinin terör örgütüne boyun eğmeyeceğini ve onların hain tuzaklarına düşmeyeceklerini altını çizerek vurguladı.

Türk'ü Kürt'ten, Laz'ı Çerkez'den, Alevi'yi Sünni'den ayırmaya çalışan terör örgütünün boşa kürek çektiğini belirten Ahmet Gündoğdu, açıklamalarına "Türk milleti olarak Tek yürek, tek ses olacağız ve bir bütün olacağız." diyerek son verdi.

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz